Home / Amenajari / Amenajari interioare / Ce inseamna piatra decorativa de interior?
Modele piatra decorativa de interior

Ce inseamna piatra decorativa de interior?

Piatra decorativa de interior – este un material modern de tehnologie inalta, utilizat in fabricarea produselor pentru casa, birou, restaurant, etc.. Piatra decorativa de interior se foloseste atat in placarea peretilor casei, cit si in scopul evidentierii unor elemente individuale. Piatra decorativa de interior este conceputa pentru a crea o imagine irepetabila interiorului casei Dvs., placile din piatra vor accentua detaliile de decor, piatra decorativa va contribui la crearea unui interior confortabil si stilat al casei.

In ultimul timp, amenajarea cu piatra decorativa de interior a devenit foarte populara, rolul primordial revenind nu doar aspectului decorativ, dar si celui functional. In legatura cu aceasta, se dezvolta rapid acest segment de piata. Piatra decorativa este utilizata atit in amenajarea exteriorului si interiorului, cit si in arhitectura peisagistica.

Cu ajutorul pigmentilor se poate crea o varietate de culori si adauga modelelor de pietra decorative diferite desene. Materialul este trainic din punct de vedere chimic, stabil, si termorezistent. Adica nu se va innegri, nu-si va pierde din culoare, nu se va acoperi cu pete din cauza varsarii, in mod accidental, a substantelor de uz casnic pe el, rezistent la intemperii. Piatra decorativa poate fi spalata cu materiale moi, iar pentru a indeparta zgarieturile minore este lustruita cu substanta speciala.

Decorarea cu piatra decorativa de interior

– este o modalitate usoara de a da un aspect nou, original casei Dvs.

Piatra decorativa pentru interior se armonizeaza cit se poate de bine cu balustradele din fier forjat si lemn ale scarilor si balcoanelor.
In interior un asemenea decor este binevenit in calitate de fundal pentru mobilier din metal si cel sculptat din lemn, colectii de picturi, gravuri si arme antice, pentru flori decorative.
Piatra decorativa este produsa tinind cont de conditiile meteorologice grele si imprevizibile. Acesta este motivul pentru care tehnologia de producere a pietrei pentru interior, reprezentata in catalogul nostru, include, de asemenea, acest factor. De mentionat ca piatra artificiala este practica: nu se supune coroziunii, rezista la ingheturi, nu absoarbe apa, este ecologica si inofensiva din punct de vedere a tehnicii de securitate.

Despre novakim

La noi gasiti idei inovatoare si solutii noi, adaptate la modul de viata al omului modern. Fiecare client primeste solutii personalizate, consultanta de specialitate, transport si montaj gratuite pentru oricare dintre produsele comandate...Fiecare persoana cu care colaboram este unica, dar toate regasesc la Novakim calitatea deosebita a unor produse care inglobeaza tehnologie, creativitate si precizie. Apelati la specialistii nostri pentru proiectele dvs. in domeniile constructii civile si industriale, design, logistica, peisagistica, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Puteti cauta si aici...

Ghivece de flori pentru interior 2

Ghivece de flori la comanda

Plantele, arbustii si florile infrumuseteaza casa si gradina, ne aduc veselie si culoare, transforma un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *