Home / Despre Novakim

Despre Novakim

Suntem o echipa de profesionisti eficienti si inovatori. Prin tehnologii moderne si ecologice, prelucram la un nivel de inalta performanta fibra de carbon, fibra de sticla, materialele compozite si rasinile poliesterice. Dezvoltam, producem si comercializam produse originale si materiale inovatoare care contribuie la îmbunatatirea calitatii vietii. Oferim excelenta prin tehnologie, precizie si seriozitate.
Va prezentam compania noastra Novakim International SRL, cu o experienta de zece ani in industria de constructii industriale si civile.
Suntem specializati in proiectarea, producerea, transportul si montarea lucrarilor din fibra de carbon, materiale compozite si rasini poliesterice armate cu fibra de sticla si ca noutate, va oferim si produse pentru zona industriala din poliuretan, realizate cu ajutorul celor mai avansate tehnologii in materie.
Am transformat potentialul noilor tehnologii in productie performanta, flexibila, inalt calitativa, personalizata pentru specificul fiecarui client.
Va stam la dispozitie cu diverse tipuri de materiale de constructii si cu o larga varietate de produse pentru mobilier urban, structuri si instalatii pentru spatii publice.
La acestea se adauga diferite tipuri de mobilier industrial, mobilier de birou si de uz casnic, plus o larga oferta de elemente constructive pentru amenajari interioare si exterioare, articole sportive si produse industriale din poliuretan.
Va prezentam lucrari originale, care s-au bucurat de mare succes printre clientii nostri: cascade de gradina, fantani arteziene, jardiniere de exterior si de interior, fose septice, garduri de exterior, piatra decorativa, perdele de apa, tablouri, piese de mobilier unicat, statui si busturi, scaune de stadion, matrite de silicon, granit si marmura compozite.
Avantajele produselor noastre sunt: greutate scazuta, rezistenta totala la UV, rezistenta mecanica si elasticitate, rezistenta chimica deosebita, finisaje superioare, varietate si flexibilitate a formelor, libertate in alegerea culorilor.
Clientii nostri beneficiaza de consultanta in industria de profil, parteneriat antreprenorial, flexibilitate in executia lucrarilor, preturi avantajoase, rapiditate in executarea si livrarea comenzilor, garantie de 10 de ani pentru orice produs, transport si montaj gratuite.
Dorim sa oferim oamenilor mai multe produse moderne, de calitate si sa le facem mai accesibile nevoilor acestora si resurselor de care ei dispun. Pentru indeplinirea acestui scop profesional si vocational, ne bazam pe un set de valori intelese si asumate de toti membrii echipei:
– calitatea resurselor umane – gestionarea eficienta a resurselor
– etica in afaceri – spiritul intreprinzator
– modernismul – pragmatismul
– transparenta – dialogul
– creativitatea – spiritul de echipa
– solidaritatea – pasiunea si angajamentul

Servicii

  • Transport gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei;
  • Montajul pieselor compozite sau din fibra de sticla este gratuit;
  • Consultanta gratuita oentru proiectele dumneavoastra;
  • Proiectare 2D si 3D absolut gratuita;
  • novakim

    La noi gasiti idei inovatoare si solutii noi, adaptate la modul de viata al omului modern. Fiecare client primeste solutii personalizate, consultanta de specialitate, transport si montaj gratuite pentru oricare dintre produsele comandate...Fiecare persoana cu care colaboram este unica, dar toate regasesc la Novakim calitatea deosebita a unor produse care inglobeaza tehnologie, creativitate si precizie. Apelati la specialistii nostri pentru proiectele dvs. in domeniile constructii civile si industriale, design, logistica, peisagistica, lucrari de amenajari interioare si exterioare.