Home / Amenajari / Amenajari exterioare / Fantani arteziene de gradina – Modele si conceptie
Fantani arteziene de gradina PARISIENNE

Fantani arteziene de gradina – Modele si conceptie

DTot mai multi oameni sunt preocupati de amenajari exterioare pentru a infrumuseta spatiul in care traiesc si pentru a petrece clipe de neuitat alaturi de cei dragi. Cu fantani arteziene gradina, cele mai frumoase peisaje se pot regasi chiar langa casa.
Dupa decenii de stat la bloc, romanii au redescoperit bucuria propriei gradini, linistea de acasa, farmecul unui proiect de peisagistica reusit, realizat chiar pe terenul din spatele casei. Plante diverse, flori colorate, arbori inalti si arbusti bogati, acestea sunt elementele vegetale care compun de obicei astfel de zone de agrement. Dar excelenta in estetica provine din decoruri precum fantani arteziene gradina, statuete, chioscuri si spatii de joaca.
Merita atentie sporita observarea acestor vedete din gradina, adevarate opere de arta in miscare, adica fantani arteziene maiestuoase, care imprima stil, ritm si personalitate unei pajisti, unui colt de curte, sau unui intreg domeniu rezidential.
Apa a fost dintotdeauna un element vital care a fascinat mintea omului, i-a inflacarat imaginatia. De aceea, cele mai multe fantani arteziene gradina in stil clasic redau scene si personaje fabuloase, seamana cu statuile renascentiste, sunt purtatoare de simboluri mitice impresionante. Se spune ca aduc noroc si aduna energii pozitive in spatiul unde sunt amplasate.
Arta peisagera moderna este in mod vadit caracterizata de prezenta unor ansambluri complexe de fantani arteziene gradina. Ele definesc dinamica arhitectonica a site-urilor contemporane. Prin sisteme de pompare a jeturilor si pe baza unor tehnici inovative de recirculare a apei, aceste elemente decorative impresioneaza tot mai multa lume.

Alte detalii despre fantani arteziene

Materialele din care se realizeaza aceste modele de fantani arteziene gradina sunt diverse, de la marmura si granit, la ciment, praf de piatra, fibra de sticla sau materiale compozite. Tendinta este de utilizare a materiilor prime ecologice, care sa respecte mediul si care sa nu implice tehnologii poluante. De aceea, cele mai multe fantani arteziene se realizeaza in prezent din fibra de sticla.
Un alt avantaj este greutatea redusa a unor astfel de elemente decorative si rezistenta lor deosebita, care le face disponibile mai mult timp decat altadata. Deci, la amenajari exterioare moderne se potrivesc fantani arteziene gradina tot moderne, pentru un confort deosebit si o calitate a vietii demna de secolul XXI.

Despre novakim

La noi gasiti idei inovatoare si solutii noi, adaptate la modul de viata al omului modern. Fiecare client primeste solutii personalizate, consultanta de specialitate, transport si montaj gratuite pentru oricare dintre produsele comandate...Fiecare persoana cu care colaboram este unica, dar toate regasesc la Novakim calitatea deosebita a unor produse care inglobeaza tehnologie, creativitate si precizie. Apelati la specialistii nostri pentru proiectele dvs. in domeniile constructii civile si industriale, design, logistica, peisagistica, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Puteti cauta si aici...

Perdea-de-apa-CUANDO

Perdele de apa pentru terase

Este poate singura solutie pentru infrumusetarea si racorirea spatiilor exterioare. Perdele de apa cu sisteme …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *