Home / Mobilier urban stradal / Fantani arteziene parcuri – Modele complexe
Fantani-arteziene-parcuri

Fantani arteziene parcuri – Modele complexe

Cele mai frumoase zone din orase sunt spatii verzi unde lumea se poate relaxa, la umbra copacilor si la racoarea data de fantani arteziene parcuri. Aceste spectaculoase jocuri de ape sunt foarte agreabile si extreme de interesante. Ele impresioneaza trecatorii de toate varstele, iar majoritatea locurilor publice sunt decorate cu astfel de fantani. Verticalitatea lor, varietatea de modele si spectacolul oferit sunt argumente puternice pentru alegerea de fantani arteziene, mai ales ca ele sunt singurele elemente motrice ale amenajarilor exterioare din spatiile publice. Dintre toate dotarile de mobilier urban, doar ele ofera miscare, animatie, numai despre fantani arteziene parcuri putem spune sunt ornamente vii. Ne ofera un adevarat balet de ape, cu o coregrafie inedita si un spectacol mirific de sunet si lumina.
Istoria parcurilor publice dateaza de sute de ani si este marcata de evolutia peisagisticii. Arhitectii din toate vremurile au apelat la elemente decorative speciale pentru realizarea proiectelor importante, care infrumuseteaza si astazi castele, palate sau gradini celebre. Dintre aceste obiecte faimoase amintim chioscuri, banci, statui, foisoare, fantani arteziene parcuri.

Fantani arteziene parcuri – Valoare estetica

Valoarea lor estetica este diferita de la o epoca la alta. Stilul clasic a impus fantani din marmura si granit, cu statui de inspiratie antica si elemente florale fine. Perioada moderna a adus materiale noi, precum ciment si praf de piatra, iar in ultima vreme au aparut ca solutii recolutionare fibra de sticla si materiale compozite.
Formele de fantani arteziene parcuri s-au diversificat mult, s-au adaptat creativ la evolutia artei contemporane si s-au integrat original in proiectele avangardiste de peisagistica si amenajari rezidentiale.
Tehnologiile noi, sistemele moderne de pompe si metodele inovative de recirculare a apei determina performante superioare si efecte mult mai spectaculoase pentru toate modelele de fantani arteziene parcuri.
Un avantaj important este rezistenta sporita a noilor modele si materiale. Fara risc de inghet, fisurare sau spargere, aceste opera de arta urbana, utile si estetice deopotriva, pot infrumuseta parcuri si gradini publice timp de douasprezece luni pe an.

Despre novakim

La noi gasiti idei inovatoare si solutii noi, adaptate la modul de viata al omului modern. Fiecare client primeste solutii personalizate, consultanta de specialitate, transport si montaj gratuite pentru oricare dintre produsele comandate...Fiecare persoana cu care colaboram este unica, dar toate regasesc la Novakim calitatea deosebita a unor produse care inglobeaza tehnologie, creativitate si precizie. Apelati la specialistii nostri pentru proiectele dvs. in domeniile constructii civile si industriale, design, logistica, peisagistica, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Puteti cauta si aici...

Banci pentru parcuri la comanda

Cele mai ieftine banci pentru parcuri

Nevoia actuala de cele mai ieftine banci pentru parcuri este determinata de bugetele reduse, specifice …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *