Home / Amenajari / Amenajari interioare / Pereti cu bule de aer – Conceptie si executie
Pereti-cu-bule-de-aer-NOV-2

Pereti cu bule de aer – Conceptie si executie

Apa este unul din elementele absolut necesare vietii. Si, profitand de acest lucru, pe langa multitudinea de elemente pentru decoratiuni interioare, specialistii de la Fiberchim au proiectat si pereti cu bule de aer. Comandand asemenea pereti cu bule de aer, Novakim va garanteaza ca spatiul interior unde-l veti monta va arata cu totul special. Pentru ca asemenea piese sunt dotate cu sisteme luminoase monocolore sau multicolore(depinde de cererea dumneavoastra), pot sa aibe forme clasice sau foarte moderne si nu in ultimul rand toate functionalitatile acestor pereti cu bule de aer sunt telecomandate.
Elementul principal din care sunt realizate aceste modele de pereti de apa(a se vedea galerie foto) este sticla acrylica iar in combinatie cu fibra de sticla genereaza piese cu o greutate mult mai mica decat alte materiale, ceea ce reprezinta un avantaj extraordinar pentru ca poate fi mutat foarte usor oriunde doriti dumneavoastra.
Un alt avantaj mare al peretilor cu bule este acela ca realizeaza un peisaj si un mediu extrem de linistitor in locul unde este montat. Si acest lucru se datoreaza faptului ca bulele de aer sunt generate de o pompa speciala in compartimente pline cu apa distilata.

Pereti cu bule de aer – Detalii tehnice

  • Sunt realizate din sticla acrylica si fibra de sticla;
  • Foarte rezistenti la socuri si la UV;
  • Eleganta extraordinara datorita sistemelor de iluminare cu care sunt dotate;
  • Foarte usoare;
  • Fibra de sticla poate fi realizata in orice culoare din paletarul RAL;
  • Garantam cel mai mic pret din tara. Transport si montaj absolut gratuit oriunde pe teritoriul Romaniei!

Despre novakim

La noi gasiti idei inovatoare si solutii noi, adaptate la modul de viata al omului modern. Fiecare client primeste solutii personalizate, consultanta de specialitate, transport si montaj gratuite pentru oricare dintre produsele comandate...Fiecare persoana cu care colaboram este unica, dar toate regasesc la Novakim calitatea deosebita a unor produse care inglobeaza tehnologie, creativitate si precizie. Apelati la specialistii nostri pentru proiectele dvs. in domeniile constructii civile si industriale, design, logistica, peisagistica, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Puteti cauta si aici...

Ghivece de flori pentru interior 2

Ghivece de flori la comanda

Plantele, arbustii si florile infrumuseteaza casa si gradina, ne aduc veselie si culoare, transforma un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *