Home / Amenajari / Placi imitatie caramida din polistiren
placi imitatie caramida din polistiren ORANGE

Placi imitatie caramida din polistiren

Elemente revolutionare in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare. Toate modelele de placi imitatie caramida din poliester creeaza un termosistem nou cu caramida aparenta aplicata direct pe suprafata placii de polistiren. Sunt foarte usoare iar pretul este fara concurenta.

Caracteristici tehnice

    • Placi imitatie caramida cu structura de caramida 3D
    • Sunt mult mai usoare decat orice alt material
    • Acest termosistem anuleaza operatiuni importante in ciclul de constructie a unei case, ele montandu-se direct pe peretele casei
    • Toate modelele de placi imitatie caramida din polistiren pot fi realizate in orice culoare si antichizate
    • Se monteaza atat prin sistem mecanic cat si prin adeziv

Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!

Despre novakim

La noi gasiti idei inovatoare si solutii noi, adaptate la modul de viata al omului modern. Fiecare client primeste solutii personalizate, consultanta de specialitate, transport si montaj gratuite pentru oricare dintre produsele comandate...Fiecare persoana cu care colaboram este unica, dar toate regasesc la Novakim calitatea deosebita a unor produse care inglobeaza tehnologie, creativitate si precizie. Apelati la specialistii nostri pentru proiectele dvs. in domeniile constructii civile si industriale, design, logistica, peisagistica, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *