Home / Amenajari / Amenajari exterioare / Placi ondulate din fibra de sticla
Placi-ondulate-din-fibra-de-sticla-productie

Placi ondulate din fibra de sticla

Constructiile moderne utilizeaza placi ondulate din fibra de sticla, pentru ca sunt cele mai bune solutii de a obtine cladiri rezistente si aspectuoase. Aceste elemente constructive sunt realizate din rasini poliesterice care sunt armate cu fibra de sticla, de aceea sunt optiunea preferata de specialisti pentru o multitudine de proiecte complexe si lucrari ample.

Utilizarea de noi tehnologii in fabricarea si montarea de placi ondulate determina cresterea eficientei si contribuie la usurarea muncii pe santiere si in locurile unde se desfasoara lucrari de constructii, amenajari interioare sau amenajari exterioare.

Argumentele pentru placi ondulate din fibra de sticla sunt rezistenta mare la socuri mecanice, la abraziune, alaturi de oferirea remarcabila de elasticitate sporita, capabila sa protejeze structura de rasina din placa si sa faca fata cu brio radiatiilor UV, atat de nocive in cazul materialelor clasice, mai putin rezistente.

Nu sunt neglijati nici factorii de mediu, astfel ca aceste placi sunt cele care rezista cel mai bine la schimbarile dintre anotimpurile calde ci cele reci. Fie ca este o iarna grea, cu temperaturi scazute si precipitatii mixte, sau o vara torida, ele raman neschimbate si asigura acelasi nivel de calitate, la standarde europene.

Un avantaj net pentru utilizarea de placi ondulate din fibra de sticla este faptul ca acestea sunt materiale care raman stabile in fata actiunii agresive a diferitilor agenti chimici si nu sunt afectate de factorii de mediu.

Deci aceste placi ondulate isi pastreaza intacte pentru mai mult timp culoarea, textura, caracteristicile initiale. Ele au un procent superior de transmisie luminoasa, au greutate redusa, deci pot fi lejer manevrate, se monteaza cu usurinta si nu incarca structura de rezistenta a cladirilor.

Utilizatorii de placi ondulate de fibra de sticla sunt de acord in unanimitate ca investitia initiala este profitabila, pentru ca obiectele realizate cu ajutorul acestor elemente constructive dureaza o viata intreaga, stau la baza unor constructii temeinice, sunt secretul obtinerii unor ansambluri trainice.

Se recomanda utilizarea de placi ondulate pentru construirea sau renovarea diferitelor tipuri de terase, pentru imbunatatirea regimului termic al unor ferestre de interior sau de exterior, pentru lucarne, pentru diverse verande deschise sau semideschise, pentru sere si gradini de iarna. Sunt folosite si la realizarea de fose septice, acoperisuri de hale industriale, pereti despartitori si garduri exterioare.

Gama coloristica de placi ondulate de fibra de sticla este foarte diversa. De la tonuri semitransparente pana la nuante mate sau cu luciu, se pot reda toate culorile din paletarul RAL, de aceea aspectul lucrarilor este superior daca se apeleaza la aceste placi.

Despre novakim

La noi gasiti idei inovatoare si solutii noi, adaptate la modul de viata al omului modern. Fiecare client primeste solutii personalizate, consultanta de specialitate, transport si montaj gratuite pentru oricare dintre produsele comandate...Fiecare persoana cu care colaboram este unica, dar toate regasesc la Novakim calitatea deosebita a unor produse care inglobeaza tehnologie, creativitate si precizie. Apelati la specialistii nostri pentru proiectele dvs. in domeniile constructii civile si industriale, design, logistica, peisagistica, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Puteti cauta si aici...

Fantani arteziene de gradina PARISIENNE

Fantani arteziene de gradina – Modele si conceptie

DTot mai multi oameni sunt preocupati de amenajari exterioare pentru a infrumuseta spatiul in care traiesc …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *