Home / Amenajari / Amenajari interioare / Rame pentru tablouri si oglinzi
Rame pentru oglinzi si tablouri

Rame pentru tablouri si oglinzi

Frumusetea interioarelor depinde de rame pentru tablouri si oglinzi, astfel ca alegerea lor este esentiala pentru crearea unui ambient stilat, cu personalitate si gust, este marca distincta a unei intelegeri superioare a fenomenului artistic in general.

Picturi, desene, crochiuri, schite, acuarele, oglinzi, vitralii si alte elemente decorative de acest gen sunt puse in valoare de incadrarea inspirata, inteligenta, care sa sugereze armonia estetica si coerenta vizuala.

In orice cladire este nevoie de rame pentru tablouri si oglinzi, pentru ca orice locuinta, spatiu comercial, ansamblu de birouri, expozitie, teatru, muzeu, restaurant, cafenea sau simplu loc de asteptare intr-un cabinet sau intr-o institutie necesita un decor, o interventie de culoare si lumina care sa sparga monotonia si sa individualizeze spatiul respectiv.

Stilurile din pictura au influentat si stilurile de rame pentru tablouri, care difera de la cele cu elemente florale si figurine de inspiratie antica si renascentista, la incadraturi cubiste, in linii puternice, moderniste.

Varietatea se manifesta si la rame pentru oglinzi, mai ales ca aici formele sunt mult mai diferentiate, fara restrictia de contur dreptunghiular sau rotund pe care o au tablourile. Observam sute de modele originale, care surprind in mod placut si infrumuseteaza stralucirea unei oglinzi sau a unui element vitrat.

La realizarea de rame pentru tablouri si oglinzi se utilizeaza materiale de o mare varietate. Acestea difera de la lemn, metal, plastic, ipsos, ceramica, pana la fibra de sticla si materiale compozite. Solutiile coloristice sunt diverse, pentru ca arta moderna apeleaza la toate nuantele, nu doar la tonurile de auriu care predominau altadata.

Pe langa amplasarea de rame pentru tablouri si oglinzi se remarca si utilizarea tot mai mare a elementelor decorative originale, realizate chiar de proprietarii locuintelor respective. Este vorba de inramarea unor goblenuri, puzzle, obiecte gen suvenir, fotografii sau colaje, atat de familiare si de indragite de toti membrii familiei.

Noile tehnologii permit adaptarea la orice model de rame, indiferent de forma, profilul, marimea si locul in care se amplaseaza obiectele respective. Rezistenta la umiditate, raze solare si alti factori de mediu cu efect negativ sunt argumente puternice pentru utilizarea materialelor moderne.  Pentru reusita unui astfel de proiect, este bine sa apelati la specialisti.

Alegerea optima de rame pentru tablouri si oglinzi apartine unor decoratori, artisti plastici si designeri de interior. Maestrii sticlari sunt cei mai potriviti pentru determinarea corecta a caracteristicilor unei oglinzi sau a unui vitraliu, iar fotografii profesionisti pot da sfaturi utile despre modul optim de a incadra o fotografie in rama potrivita.

Despre novakim

La noi gasiti idei inovatoare si solutii noi, adaptate la modul de viata al omului modern. Fiecare client primeste solutii personalizate, consultanta de specialitate, transport si montaj gratuite pentru oricare dintre produsele comandate...Fiecare persoana cu care colaboram este unica, dar toate regasesc la Novakim calitatea deosebita a unor produse care inglobeaza tehnologie, creativitate si precizie. Apelati la specialistii nostri pentru proiectele dvs. in domeniile constructii civile si industriale, design, logistica, peisagistica, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Puteti cauta si aici...

Ghivece de flori pentru interior 2

Ghivece de flori la comanda

Plantele, arbustii si florile infrumuseteaza casa si gradina, ne aduc veselie si culoare, transforma un …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *