Home / Articole sportive / Scaune de stadion din fibra de sticla
Scaune de stadion in module de cate 3 bucati

Scaune de stadion din fibra de sticla

Toate modelele de scaune de stadion sunt realizate din rasini poliesterice armate cu fibra de sticla si sunt special proiectate pentru stadioane si sali de sport. Scaunele de stadion sunt ergonomice, confortabile, rezistente la schimbarile de temperatura, la radiaţii ultraviolete si sunt ignifuge.
Culoarea scaunelor de stadion va fi stabilită de comun acord cu dumneavoastra, fiind asigurată rezistenta acestora în timp, prin utilizarea unui pigment special si straturi succesive de gelcoat.

Scaune de stadion – Detalii tehnice

  • Sunt dotate cu sisteme de prindere direct pe gradena;
  • Pentru ca sunt realizate din fibra de sticla sunt mult mai rezistente;
  • Se realizeaza in orice culoare din paletarul RAL;
  • La cerere pot fi inscriptionate sigle si numere;
  • Sunt antivandalism, nu se zgarie si nu se rup;
  • Nu se decoloreaza, rezistenta mare la UV,
  • Pot fi montate atat la interior cat si la exterior;

Despre novakim

La noi gasiti idei inovatoare si solutii noi, adaptate la modul de viata al omului modern. Fiecare client primeste solutii personalizate, consultanta de specialitate, transport si montaj gratuite pentru oricare dintre produsele comandate...Fiecare persoana cu care colaboram este unica, dar toate regasesc la Novakim calitatea deosebita a unor produse care inglobeaza tehnologie, creativitate si precizie. Apelati la specialistii nostri pentru proiectele dvs. in domeniile constructii civile si industriale, design, logistica, peisagistica, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *