Home / Articole sportive / Scaune de stadion fara spatar

Scaune de stadion fara spatar

Va puteti bucura de un eveniment sportiv reusit doar daca alegeti scaune de stadion care sa puna in valoare arena respectiva, sa asigure confortul si siguranta spectatorilor dumneavoastra.

Firma noastra va ofera solutia castigatoare cand este vorba despre tribune si gradene. Pentru clientii nostri din tara si din strainatate proiectam, producem si asamblam diferite tipuri de scaune din fibra de sticla, adaptate cerintelor specifice ale fiecaruia. Aceste produse inovative sunt scaune ergonomice, confortabile, ele corespund normelor de siguranta impuse de forurile sportive internationale, sunt echipamente ideale  pentru stadioane, terenuri de sport sau teatre de vara.

Gasiti la noi scaune de stadion realizate pe baza celor mai noi tehnologii. Aceste scaune din fibra de sticla sunt mai usoare decat cele din plastic, sunt mai rezistente la socuri mecanice si chimice, un avantaj important este si faptul ca au rezistenta totala la UV.Cei mai buni dezvoltatori de proiecte in domeniul sportiv aleg scaune din fibra de sticla pentru ca au o aderenta superioara si sunt prevazute cu gauri pentru drenarea apei, o dotare suplimentara care asigura  functionalitatea superioara a produselor noastre. Culorile la aceste scaune din fibra de sticla sunt incorporate in material, astfel ca aveti la dispozitie orice combinatie de nuante, texturi si modele, fara costuri suplimentare. Va selectati modelul dorit din gama larga de configuratii si dimensiuni pe care le-am proiectat pentru suporteri din arenele de joc si pentru pasionati ai evenimentelor culturale. Noi va asiguram transport, montaj si asistenta pe toata perioada de garantie a echipamentelor comandate de dumneavoastra.

Alegeti forma, dimensiunea si culorile, iar noi va oferim varietate si flexibilitate, finisaje superioare, preturi avantajoase si garantie de 50 de ani pentru orice produs din aceasta gama de scaune de stadion.

Despre novakim

La noi gasiti idei inovatoare si solutii noi, adaptate la modul de viata al omului modern. Fiecare client primeste solutii personalizate, consultanta de specialitate, transport si montaj gratuite pentru oricare dintre produsele comandate...Fiecare persoana cu care colaboram este unica, dar toate regasesc la Novakim calitatea deosebita a unor produse care inglobeaza tehnologie, creativitate si precizie. Apelati la specialistii nostri pentru proiectele dvs. in domeniile constructii civile si industriale, design, logistica, peisagistica, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *