Home / Mobilier urban stradal / Scaune rabatabile lalea
scaune rabatabile lalea

Scaune rabatabile lalea

Am creat pentru dumneavoastra scaune rabatabile lalea, ca sa infrumusetam spatiul interior sau exterior prin obiecte care sa fie adevarate opere de arta, deosebite si accesibile deopotriva.
Natura este sursa de inspiratie pentru decoratiunile noastre, de aceea va oferim scaune rabatabile lalea, care sa coloreze si sa invioreze casa, gradina, holul, scuarul sau orice alta zona doriti. Sunt ideale pentru parcuri, gradini publice, locuri de joaca, dar si pentru sali de asteptare de la cabinete medicale pentru copii. Aceste scaune rabatabile lalea sunt de inspiratie olandeza, pentru ca acolo este Tara Lalelei, iar oamenii au primit foarte bine aceasta idee vesela si originala, prin care puteti mentine primavara in jurul dumneavoastra tot timpul anului.
Daca doriti scaune rabatabile lalea, le puteti comanda in orice combinatie de culori, va oferim modele estetice, ergonomice, care respecta toate standardele de siguranta si
confort. Materialele utilizate la producerea acestor scaune rabatabile lalea sunt fibra de sticla si alte structuri compozite, astfel ca rezistenta este asigurata, va puteti bucura de ele multa vreme, le puteti lasa afara peste iarna, pentru ca nu isi modifica forma, culoarea, textura sau aspectul.
Datorita materialelor de ultima generatie, aceste scaune rabatabile lalea au greutate scazuta, deci nu prezinta pericol de rasturnare sau indoire. Prinderea lor se realizeaza cu ajutorul unei structuri metalice speciale, care asigura intregului ansambul rezistenta si fiabilitate deosebite.
Cea mai inspirata alegere pentru un ambient vesel si original sunt aceste scaune rabatabile lalea, cu dubla functionalitate: decoreaza si ofera loc de sedere.

Despre novakim

La noi gasiti idei inovatoare si solutii noi, adaptate la modul de viata al omului modern. Fiecare client primeste solutii personalizate, consultanta de specialitate, transport si montaj gratuite pentru oricare dintre produsele comandate...Fiecare persoana cu care colaboram este unica, dar toate regasesc la Novakim calitatea deosebita a unor produse care inglobeaza tehnologie, creativitate si precizie. Apelati la specialistii nostri pentru proiectele dvs. in domeniile constructii civile si industriale, design, logistica, peisagistica, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Puteti cauta si aici...

Banci pentru parcuri SKI

Banci pentru parcuri la comanda

Plimbarea in aer liber necesita banci pentru parcuri, doar astfel este posibil confortul urban la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *